کیمیا پردازان ، تامین کننده مواد شیمیایی (آزمایشگاهی، آزمایشگاهی تخصصی، صنعتی)، تجهیزات آزمایشگاهی و شیشه آلات ، نانو مواد و پودر فلزات

۰۲۱-٣٣٩٥٤٠٧٨
۰۲۱-٣٣٥٣١٤٣٣
۰۹۱۲٨٩٠٨٩٤٥
۰۹۱۲۷۷۷۱۴۷۲

مواد شیمیایی آزمایشگاهی

9 / 10
از 7 کاربر

یکی از محصولات اصلی در کیمیا پردازان ، مواد شیمیایی آزمایشگاهی می باشد. انواع برندهای مطرح در صنعت مواد شیمیایی آزمایشگاهی از جمله Fluka ، Aldrich، Sigma، Merck و غیره را می توانید در این بخش مشاهده نمایید و نسبت به خرید آن اقدام کنید. موادی را که به صورت اختصاصی در آزمایشگاه ها مورد استفاده قرار میدهند مواد شیمیایی آزمایشگاهی مینامند. مواد شیمیایی آزمایشگاهی با دیگر مواد شیمیایی تفاوت هایی دارند و نباید با یکدیگر اشتباه گرفته شوند. مواد شیمیایی آزمایشگاهی همانطور که از نامشان نیز پیداست در آزمایشگاه ها به منظور انجام ازمایش های گوناگون به کار میروند.

مواد شیمیایی آزمایشگاهی از لحاظ خلوص با موادی که برای ساخت مواد غذایی و خوراکی به کار میرود یکسان است. تفاوت مواد شیمیای آزمایشگاهی با مواد خوراکی در درجه خلوص آنهاست که نوع آزمایشگاهی درجه بالاتری دارد.

مواد شیمیایی آزمایشگاهی

مواد شیمیایی آزمایشگاهی مصارف مختلفی دارند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:

1.  نوعی مواد شیمیایی آزمایشگاهی وجود دارد که از  آن برای کنترل کیفی  وهمچنین استاندارد استفاده میشود.

2.  صنایع پتروشمی و نفت و گاز نیز از انواع خاصی از مواد شیمیایی آزمایشگاهی استفاده میکنند.

3. در داروسازی ها از مواد شیمیایی آزمایشگاهی استفاده فراوانی میشود.

4. در صنایع ساخت چسب و رنگ از مواد شیمیایی آزمایشگاهی استفاده میشود.

5.  نیروگاه هایی که به تولید انرژی های حرارتی مشغول هستند.

6. بیشتردانشجوها برای انجام تحقیقات خود از مواد شیمیایی آزمایشگاهی به منطور انجام آزمایشهای مختلف استفاده میکنند.

7.  مواد شیمیایی آزمایشگاهیدر انجام تحقیقاتی به منظور گیاه شناسی کاربرد فراوانی دارند.

8. صنایع کاشی و سرامیک.

9.  صنایعی که در زمینه آبکاری فلزات مشغول به کار هستند.

10. منابع طبیعی و همچنین محیط زیست.

11. برای تولید لوازم آرایش از مواد شیمیایی آزمایشگاهی استفاده میشود.

12. آزمایشگاه های تشخیص طبی.

مواد شیمایی آزمایشگاهی در برند های متعددی تولید و به فروش میرسند و اگر قصد دارید تا مواد شیمایی مناسب کار خود را خریداری کنید با ما در کیمیاپردازان تماس حاصل فرمایید.

مواد شیمیایی آزمایشگاهی

مواد شیمایی آزمایشگاهی از مواد اصلی  و پرکاربرد در آزمایشگاه ها هستند. مواد شیمیایی آزمایشگاهی در آزمایشگاه های مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. صنایع غذایی، دارویی، پژوهشی و بسیاری از صنایع موارد شیمیای آزمایشگاهی را برای تولید و همچنین پژوهش های خود به کار میبرند. مواد شیمیایی آزمایشگاهی با سایر مواد شیمیایی تفاوت هایی دارند. البته مواد شیمیایی آزمایشگاهی از لحاظ ماهیت و نوع استفاده با سایر مواد یکسان هستند ولی  مواد آزمایشگاهی خلوص بالاتری نسبت به سایر مواد شیمیایی دارند. مواد شیمیای آزمایشگاهی در گریدهای مختلفی تولید میشوند که هر گرید کاربرد خاص خود را دارد. مواد شیمیایی آزمایشگاهی با گرید AR برای مصارف عمومی و کلی در آزمایشگاه ها مورد استفاده قرار میگیرد. گرید CHEMICALLY  PURE از خلوص بالایی برخوردار است و به طور کلی در آزمایشگاه ها برای مصارف عمومی مورد استفاده قرار میگیرد. مواد شیمیایی یا گرید FCC در آزمایشگاه هایی مورد استفاده قرار میگیرد که در زمینه تولید مواد غذایی فعالیت میکنند. گرید معرف تضمین شده از موادی است که بصورت تخصصی برای شیمی تجزیه  کاربرد دارد. از جمله مواد شیمیای آزمایشگاهی که برای اعمال عمومی آزمایشگاهی مورد استفاده قرار میگیرد LAB GRADE میباشد. از مواد شیمیایی آزمایشگاهی  که کاملا با کتاب فرمول ملی آمریکا همخوانی دارد گرید NF میباشد. از گرید های که برای کارهای تحقیقاتی کاربرد فراوانی دارد گرید OR‌ است. گرید عملی از گریدهایی است که استاندارد های رسمی در آن یافت نمیشود  و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند. این نوع ماده شیمیایی برای مصارف عمومی کاربرد بسیار زیادی دارد. از جمله گریدهایی که مصرف آن تنها به آزمایشگاه های صنعتی محدود میشود گرید TECHNICALمیباشد. گرید USP‌ نیز از مواد شیمیایی محسوب میشود که کیفیت بالایی دارد و کاملا با پیش نیازهای سازمان دارویی آمریکا همخوانی دارد. (مواد شیمیایی آزمایشگاهی چیست)

مواد شیمیایی آزمایشگاهی که در بالا به آنها اشاره شد از موادی هستند که بیشترین کاربرد را دارند و جزو گریدهای عمومی هستند. گرید های بسیاری از مواد شیمیای آزمایشگاهی وجود دارند که کاربرد آنها تخصصی میباشد اما گریدهای بالا بیشترین و عمومی ترین کاربرد ها را در آزمایشگاه های مختلف دارند.

برای اینکه به گرید مواد شیمیای آزمایشگاهی بر روی هر محصول تولید شده در کارخانجات و صنایع پی ببرید میتوانید نام ماده شیمیایی و فرمول آن را که بر روی بسته بندی آن درج شده است را مطالعه کنید. این اطلاعات شامل درصد خلوص این مواد نیز میباشد.

نظرات
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :